Urheilugaala 2021: LM joukkue ei yltänyt mitaleille

Urheilugaala 2021: LM joukkue ei yltänyt mitaleille

Urheilugaala (@urheilugaala) | Twitter

Urheilugaalassa on palkittu Urheilutoimittajain Liitto ry äänestyksessä Vuoden joukkue, jossa oli ehdokkaana liikkuvan maalin 10m EM-pronssijoukkue, jossa ampuivat Tomi-Pekka Heikkilä, Krister Holmberg ja Heikki Lähdekorpi. Ehdolla oli yhteensä viisi eri joukkuetta, joista kolmas oli Helsingin taitoluisteluklubin Team Finastic, joka voitti muodostelmaluistelun nuorten MM-kultaa. Kakkoseksi nousi jalkapallon naisten maajoukkue ja voiton vei jalkapallon miesten maajoukkue, nyt toista kertaa peräkkäin.

Ampumaurheilusta ei ollut muista nyt ehdokkaita missään sarjoissa.

Leppa.fi tiimistä on ollut ehdolla Aleksi vuoden urheilijaksi vuonna 2018. Aleksi oli äänestyksen 25. kahdella maailmanmestaruudellaan. Marko oli ehdolla samana vuonna vuoden valmentajaksi, ollen 17.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *