Juha Hirvi Polar Shop kauppiaaksi

Juha Hirvi Polar Shop kauppiaaksi

Polarshop - Posts | Facebook

Olympiahopeamitalisti Juha Hirvi on alkanut Polar Shop-kauppiaaksi kauppanimellä Hirviluonto. Polar Shop on luonnollisten terveystuotteiden kauppapaikka. Polar Shopin omistaa kotkalainen vuonna 2009 perustettu Q Medi Europe Oy, joka on terveyden ja hyvinvoinnin ratkaisuja markkinoiva suomalainen yhtiö.

– Huippufyssarikaverini Benkku houkutteli minut mukaan. Olen tiennyt, että näillä on hyvät tuotteet, erityisesti nivelten hyvinvointiin, kertoi tuore kauppias Hirvi. Hän kehottaa käymään katsomassa Youtubesta Benkun terveysvinkkejä.

Juha Hirvi kuvattuna 2020 SM-kisoissa Tyrrissä. Kuva Leppa.fi

Käy tutustumassa Juhan kauppapaikkaan: https://polarshop.net/fi/shop/hirviluonto/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *