Leppa.fi tiimille komeat aselaukut.

Leppa.fi tiimille komeat aselaukut.

Kun Leppa.fi ja Kaukokiito tekivät pääyhteistyökumppanitasoisen yhteistyösopimuksen, ehdotti Marko Kaukokiidon johdolle aselaukkujen maalaamista heidän logollaan, sillä Marko oli tutustunut Henri Penttilän maalaamiin tuotteisiin. Nyt aselaukut ovat saaneet uuden ilmeen ja Kaukokiito hyvää näkyvyyttä.

Henri Penttilä ja maalatut Peli-case ja Anschütz salkku.

– Maalausurani lähti liikkeelle 2017. Intohimo kynäruiskumaalaamiseen syntyi omien maalivahdin maskien kautta. Homma vaikutti hauskalta ja maalaukset onnistuivat. Opettelin uusia tekniikoita, jatkoin harjoittelemista ja taitoni kehittyivät. 2019 aloitin custom-maalauksien tekemisen tilaustöinä. Eniten olen maalannut lätkämaskeja. Lätkämaskien lisäksi olen maalannut salibandymaskeja, laskettelukypäriä, kuulosuojaimia sekä nyt leppa.fi -tiimin aselaukut. Näiden lisäksi olen tehnyt kaikenlaisia pienempiä maalauksia, sillä lähes kaikkiin kovapintaisiin esineisiin voi maalata, kertoo Penttilä.

Maalausprosessin läpi vieminen kestää noin kuukauden. Tähän sisältyy asiakkaan kanssa maalauksen suunnittelua, pohjatyöt, sapluunoiden tekeminen, maalaamisen ja viimeistelyn. Maalaamiseen käytän kynäruiskua, jonka avulla pystyn tekemään tarkkojakin yksityiskohtia. Maalaukset viimeistellään 2 komponentti lakalla, jolla varmistetaan hieno lopputulos ja maalauksen kestävyys, jatkaa Penttilä.

Tekemäni maalaukset ovat nähtävissä Facebookissa Henri Penttilä Design -sivulla sekä instagramissa @henripenttiladesign.

– Henrin työn taso ja laukkujen lopputulos oli paljon enemmän, kuin alkuun osasin odottaa. Suosittelen muillekin, jos haluaa maalauttaa vaikka Suomen lipun, yhteistyökumppanin tai seuran logon, kehuu Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *