Valtakunnallinen yläkoululeiritys 4 onnistuu

Valtakunnallinen yläkoululeiritys 4 onnistuu

Tanhuvaara Urheiluopisto & Sport Resort | Ilo liikuttaa!

15.-18.3.2021 piti olla lukuvuoden viimeinen yläkoululeiritys Tanhuvaarassa, mutta leiri peruuntui koronamaäätäysten takia. Koska savonlinnan etäopetus päättyy tämän viikon jälkeen ja lasten ja nuorten harrastustoiminta voi jatkua samalla lailla normaalisti kuin ennen kolmen viikon sulkua, Tanhuvaaran Urheiliopisto järjestää valtakunnalisen ammunnan yläkoululeirin 19-22.4.2021.

Tanhuvaara noudattaa viranomaislinjauksia ja koronatilanne on huomioitu toiminnoissa. Tanhuvaara pyrkii omalla toiminnallaan turvaamaan asiakkaiden hyvinvointia ja mahdollistamaan turvallisen harjoittelun tiloissamme. Tanhuvaarassa on voimassa ohjeistus, että voimme jatkaa toimintaamme, kunhan rajoitamme ryhmäkoot alle 50 henkilöön. Korostamme että leireille tullaan vain terveenä ja jos leirin aikana sairastuu/saa oireita niin sitten vetäytyminen huoneeseen ja ilmoitus leirin vastuuhenkilöille. Eri ryhmät toimivat leireillä/kursseilla omina ryhminään koko leirin. Kasvomaskien käyttöä suositellaan erittäin vahvasti kun oleillaan muissa tiloissa kuin omassa huoneessa mutta ei harjoittelun aikana. Huonevierailut muiden huoneissa leirin aikana on kielletty. Savonlinnan yläkouluissa on kasvomaskisuositus myös oppitunneilla joten me noudatamme samaa suositusta myös yläkoululeirien oppitunneilla. 

Ruokailuaikoja on porrastettu ja ryhmiä ohjeistetaan syömään eri osioissa ravintolaa, jos heitä on siellä samanaikaisesti. Majoituksessa eri ryhmiä on mahdollisuuksien mukaan sijoitettu myös eri rakennuksiin jotta kontakteja vältetään. Nykyisten ohjeiden mukaan turvaväleistä tulee huolehtia ja se on pitkälti yksilöiden omasta halusta kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *