EM-kisat näyttävät toteutuvan Kroatiassa

EM-kisat näyttävät toteutuvan Kroatiassa

Koko kevään kaivattu signaali saapui tänä aamuna Kroatiasta sähköpostin välityksellä. – Kroatian Ampumaurheiluliiton EM-kisojen järjestelytoimikunta pyysi minua varaamaan lentoliput Kroatiaan koko kilpailuiden ajaksi 19.5.-6.6. Toimin kisoissa pistooli juryn jäsenenä, sanoi Marko ja jatkaa, että tamä osoittaa, että Kroatia on ratkaisevana päivänä näyttäneet vihreää ja laittaneet koneet käyntiin tehoasentoon.

Risto Aarrekivi on toinen suomalainen, joko on järjestetelykomitean käytössä ESC:n press ja promotion komitean edustajana.

Suomen Ampumaurheiluliitto nimeää kisajoukkueen ensi viikon tiistaina. -Pidän Aleksia selvänä valintana kaikkiin kolmeen matkaan 10m, 50m ja 300m ja odotan todellakin, että 50m kiväärin valintarajan tuntumaan keskiarvonsa ampunut nousukuntoinen Lauri olisi myös kisakoneessa, jatkaa Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.