KymLi: Kymenlaakson Urheilugaala maksutta verkossa 16.4.2021

KymLi: Kymenlaakson Urheilugaala maksutta verkossa 16.4.2021

KymLi (@KymLiikunta) | Twitter

Kymenlaakson Urheilugaala maksutta verkossa 16.4.2021

Maakunnan liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoava tilaisuus, Kymenlaakson Urheilugaala pääyhteistyössä Kymenlaakson Liiton, Suomen Urheilugaalan ja Veikkaus Oy:n kanssa tänä vuonna avoimena kaikille 16.4.2021 klo 18:00 alkaen.

GAALA TOTEUTETAAN NYT 16.4.2021 KLO 18.00 ALKAVASSA VERKKOLÄHETYKSESSÄ KYMLIN FACEBOOK LIVESSÄ. https://www.facebook.com/events/353201172722592/

Urheilugaalassa nostetaan esiin sitä osaamista, mitä Kymenlaaksolainen liikunta- ja urheilukulttuuri pitää sisällään. Lisäksi asiaa esille nostettaessa myös halutaan saada ns. suuren yleisön arvostuksen seuratoimijoita kohtaan kasvavan. Juhlassa palkitaan huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja-aktiiveja.

Gaalan palkittavia ovat päättämässä KymLi, Kymenlaakson urheilutoimittajat ry, Kymenlaakson Liitto sekä Suuri raati nyt neljättä kertaa. Siihen on valittu 15 jäsentä. Kutsuttuina on vaikuttajia yhteiskunnan eri aloilta. Maakunnallinen suuri raati äänesti gaalan arvokkaimman palkinnon, eli elämänuran palkintoluokan ehdokkaista voittajan, johon gaalan palkintolautakunta valmisteli neljä ehdokasta.

Iltaan kuuluu myös viihteellisiä osuuksia.  

Tervetuloa mukaan verkon välityksellä! Lähetys kestää maksimissaan tunnin

#kymenlaaksonurheilugaala #kug21

Palkintojen luovuttajina palkintojuhlaa tukemassa

  • Kymen Seudun Osuuskauppa
  • KSS Energia Oy
  • Kymenlaakson Osuuspankki
  • Mehiläinen Oy
  • Kymenlaakson Taksi
  • Nordea
  • Kaupunkilehti Ankkuri
  • Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso
  • Palkinto Pajarinen Oy

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

Lisätietoja tarvittaessa

tommi.lehtinen@kymli.fi

040 5826 706

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *