25m Lapua European Cup Tallinna. Kilpailukutsu liitteineen julkaistu, sisältää uuden kilpailun

25m Lapua European Cup Tallinna. Kilpailukutsu liitteineen julkaistu, sisältää uuden kilpailun

300m Lapua European Cup Århus, Tanska. Kuvat ja treenit – Leppa.fi

Viron Ampumaurheiluliitto järjestää 25m Lapua European Cupin vuoden toisen osakilpailun 7.-11.7.2020. Varsinainen 25m Lapua European Cup on 9.-11.7.2021, mutta sitä ennen ammutaan ensimmäinen Ranno Krustan muistokilpailu olympiapistooleille. Suomalaisampujat muistavat Krustan parhaiten Heli Rassin muistokilpailuiden pistoollilajien ammunnanjohtajan tehtävistä. Hän toimi myös parhaan virolaisolympiapistooliampuja Peeter Oleskin valmentajana. Krusta menehtyi vuonna 2017 74-vuotiaana.

Ranno Krusta. Kuva Laskurliit

Kilpailukutsu:

Liitteet löytyvät 25m Lapua European Cupin sivustolta:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *