ISSF suunnittelee perutun Bakun maailmancupille uutta paikkaa Osijekiin

ISSF suunnittelee perutun Bakun maailmancupille uutta paikkaa Osijekiin

International Shooting Sport Federation - Wikipedia

Kansainvälinen Ampumaurheiluliitto ISSF ilmoitti 23.4. 2021 ettei Azerbaijanin Bakuun 22.6.-1.7. suunniteltu maailmancupin kilpailu toteudu Azerbaijanin pahan koronatilanteen takia. Leppa.fi saaman tiedon muknaan Kroatian Ampumaurheiluliitto on kiinnostunut järjestämään kyseisen maailmancupin samaan aikaan Osijekissa, joissa muutamaan viikkoa aiemmin on juuri päättyneet ampumaurheilun EM-kilpailut. Kroatian Ampumaurheiluliitto kartoittaa jäsenmailtaan parhaillaan ja selvittää, mitkä maat olisivat mahdollisesti osallistumassa kisoihin.

Leppa.fi tiimistä Aleksin oli tarkoitus osallistua alkuperäiseen kisaan ja hän on myös lähdössä Osijekin maailman cupiin, mikäli sellainen järjestetään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.