InBand Oy ja Hertar Oy yhdistävät liiketoimintansa

InBand Oy ja Hertar Oy yhdistävät liiketoimintansa

HINNASTO
Jäsenyys |

Pirkanmaalaiset yritykset Inband Oy ja Hertar Oy ovat yhdistäneet liiketoimintansa. Yhdistämisen päämääränä on kyetä palvelemaan ammunnan harrastajia aiempaa paremmin. Se ilmenee kykynä tarjota kokonaisvaltaisempia tuote- ja palveluratkaisuja yksityisille, yhdistyksille ja viranomaisille.

Yrityksen uusi nimi on Inband Hertar Oy. Se jatkaa yrityksien taululaiteliiketoimintaa Inband Electronic Scoring -brändillä ja ratalaiteliiketoimintaa Hertar-brändillä.

Inbandin elektroniset taululaitteet tunnetaan helppokäyttöisyydestään ja kuluttajaystävällisistä hinnoistaan. Toistaiseksi yhtiön päätuote on ollut Inband Air -taululaite ilmakivääri- ja pistooliammuntaan sekä pienoiskivääriammuntaan. Laitteita on myyty noin 500 kappaletta kymmeneen eri maahan. Yhtiö on tuomassa markkinoille uuden taulumallin 25 ja 50 metrin ammuntaan. Sen suunnittelun lähtökohtana ovat olleet kansainvälisen ampumaurheiluliitto ISSF:n lajit, mutta sitä on mahdollista käyttää myös metsästäjien ja reserviläisten tarpeisiin.

Hertarin luodinkerääjät ovat laadukkaita ja kestäviä. Tuotevalikoimaan sisältyy vakiomuotoisia luotiloukkuja ilma-asekäytöstä aina korkeapaineaseisiin sekä erilaisia ampumataulutelineitä. Lisäksi Hertar on valmistanut räätälöityjä luodinkeruu- ja suojausratkaisuja. Hertar-taulutelineet ja -luotiloukut ovat yhteensopivia useimpien elektronisten taululaitemerkkien kanssa.

Yhdistymisen myötä uuden yrityksen henkilöstö vahvistuu. Tuotteiden kehityksestä vastaavat jatkossakin Saku Lahti (aiemmin Inband Oy) ja Lasse Syrjä (Hertar Oy). Myyntiä ja markkinointia alkaa johtamaan Marko Leppä. Yrityksen toimitusjohtaja on Mikko Taussi. Yrityksellä on myös edustaja kuudessa eri maassa.

Lisätietoja antaa Mikko Taussi, mikko.taussi@inband.fi (puh 0400436416)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.