ISSF: Bakun peruttu maailmancup ammutaan Osijekissa

ISSF: Bakun peruttu maailmancup ammutaan Osijekissa

International Shooting Sport Federation - Wikipedia

Kuten Leppa.fi jo 3.5. artikkelissaan arveli, järjestetään Bakun peruma maailmancup Osijekissa.

Leppa.fi uutinen 3.5.:

Kroatian Ampumaurheiluliitto on ankaran työnteon silmässä järjetäessään 1,5 kuukautta kisoja perätysten, sillä EM-kisa järjestelyt ovat jo käynnissä ja alkavat tämän kuun 20. päivä. EM-taisto loppuu 5.6, mutta hengähdysaika on lyhyt, Kroatia järrjestää myös 300m Lapua European Cupin osakilpailun Zagerbissa ennenkuin 22.6. alkavat urheilijat paukuttelemaan vuoden viimeistä maailmancuppia aina heinäkuulle asti.

Aleksi aikoo osallustua myös Osijekin maailmancupiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *