1st Ranno Krusta Memorial Competition, Tallinna Viro. 25m RFP 1. PET:it ammuttu, katso kuvat

1st Ranno Krusta Memorial Competition, Tallinna Viro. 25m RFP 1. PET:it ammuttu, katso kuvat

Laskurliit: Jüri Talu on kuollut – Leppa.fi

Viron Ampumaurheiluliitto järjestää ensimmäinen Ranno Krustan muistokilpailun olympiapistooleilla. Suomalaisampujat muistavat Krustan parhaiten Heli Rassin muistokilpailuiden pistoolilajien ammunnanjohtajan tehtävistä. Hän toimi myös parhaan virolaisolympiapistooliampuja Peeter Oleskin valmentajana. Krusta menehtyi vuonna 2017 74-vuotiaana.

Männikun ampumakeskus valmiin kisatapahtumiin

Ranno Krustan muistokilpailu on suunnattu ennen kaikkea Tokioon matkaaville urheilijoille, joita täydennetään muilla kilpailijoilla. Kisan on tulossa kaikkiaan 15 olympiapistooliampujaa seitsemästä maasta, joista neljällä on paikka Tokion olympialaisiin. Nämä ovat tuore Viron Euroopanmestari Peeter Olesk, Italian Riccardo Mazzetti, Azerbaijanin Ruslan Lunev ja Kolumbian Bernardo Julian Tobar Prado.

Riccardo Mazzetto lähdössä Matthias Hanin ja Ralf Schumannin kanssa.

Männikun ampumaurheilukeskuksessa on sunnuntaista alkaen pidetty olympiapistoolileiriä Matthias Hahnin johdolla. Leieille on osallistuneet olympialaisiin lähtevät Olesk, Mazzetti ja Tobar Prado. – Moni suurmaa, kuten Ranska ja Saksa harjoittelevat keskenään, kun heillä on useampi Tokioon lähtevä olympiapistooliampuja. Minä olen koonnut Männikuun ns. yksittäiset edustajat, joiden kanssa on pidetty leiriä ja nyt on tarjkoitus ampuja hiukan kisaa, kertoo Matthias Hahn.

Edessä Erki Sillakivi, EST.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *