1st Ranno Krusta Memorial Competition, Tallinna Viro. 25m RFP 2.Eräluettelo

1st Ranno Krusta Memorial Competition, Tallinna Viro. 25m RFP 2.Eräluettelo

Laskurliit: Jüri Talu on kuollut – Leppa.fi

Viron Ampumaurheiluliitto järjestää ensimmäinen Ranno Krustan muistokilpailun olympiapistooleilla. Suomalaisampujat muistavat Krustan parhaiten Heli Rassin muistokilpailuiden pistoolilajien ammunnanjohtajan tehtävistä. Hän toimi myös parhaan virolaisolympiapistooliampuja Peeter Oleskin valmentajana. Krusta menehtyi vuonna 2017 74-vuotiaana.

Ranno Krustan muistokilpailu on suunnattu ennen kaikkea Tokioon matkaaville urheilijoille, joita täydennetään muilla kilpailijoilla. Kisan on tulossa kaikkiaan 15 olympiapistooliampujaa seitsemästä maasta, joista neljällä on paikka Tokion olympialaisiin. Nämä ovat tuore Viron Euroopanmestari Peeter Olesk, Italian Riccardo Mazzetti, Azerbaijanin Ruslan Lunev ja Kolumbian Bernardo Julian Tobar Prado.

Suomesta kilpailuihin osallistuvat: Joonas Kallio, Teemu LahtiJan Parhiala, ja Marko Talvitie.

Eräluettelo toiseen kisaan:

Friday 9.7. 

Ranno Krusta. Kuva Laskurliit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *