Lauri valmistautumassa nuorten SM-kisoihin Leppa.fi radalla

Lauri valmistautumassa nuorten SM-kisoihin Leppa.fi radalla

Lauri tositoimissa Leppa.fi radalla

Asiakkalan Ampumaseuraa edustava Lauri kävi viettämässä maanataipäivän tiukasti pystyammunnan saloissa Leppa.fi radalla Miehikkälässä. Lauri paukutteli vielä Mikkelissa loppukeväästä hyvin pystyä, mutta sitten ote hiukan kirposi. Tämän päivän rallin jälkeen, Laurin oli oli helpottunut pystyn alkaessa sujumaan entiseen malliin.

-Tänään oli hyvä treenipäivä. Aleksi auttoi pystyn kanssa tehden scatilla analyysiä, Markon seuratessa tekniikkaa. Homma toimi hyvin pienten muutosten ja parannusten jälkeen. Sain taas luottamusta tekemiseen, joka on ollut hakusessa. Oli hyvä käydä ampumassa varmistelevaa harjoitusta ennen SM-kilpailuja, kertoi harjoituspäivöään tyytyväinen Lauri.

Aleksi opastamassa ja tarkkailemassa Laurin ammuntaa Scattin avulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *