Leppa.fi ja Lapua olympiaveikkaus. Tilanne kuuden lajin jälkeen. Vain Karri Turunen tiesi. Risto Aarrekivi jatkaa kärjessä

Leppa.fi ja Lapua olympiaveikkaus. Tilanne kuuden lajin jälkeen. Vain Karri Turunen tiesi. Risto Aarrekivi jatkaa kärjessä

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Esitys1.jpg

Leppa.fi olympiavekkkaukseen osallistui kisan alkuun mennessä 17 henkeä. Seuraamme tilannetta sivuillamme aina uuden tuloksen selvittyä.

Kalle Leskinen oli ainoa, joka tiesi naisten ilmakiväärin voittajan. Liisa Alanko, Hannu Teitto ja Risto Aarrekivi taas tiestivät miesten ilmapistoolin voittajat.

Sunnuntaina ammuttiin ristiin, eli ja naiset ampuivat ilmapistoolin ja miehet ilmkiväärin. Vain kaksi veikkaajaa tiesi naisten voittajan Jussi Ahomäki ja jo toisen pisteensä napannut Risto Aarrekivi. Sen sijaan vain Jukka Tammisuo onnistui valitsemaan William Shanerin.

Naisten urheilupistooli. Kisan voitti jälleen Venäjän olympiakomitean Vitalina Batsarashkina, jota kukaan ei ollut veikannut, joten tilanne sailyi samana.

Tänään ammuttiin naisten 50m kiväärin 3 x 40ls kisa. Vain Karri Turunen tiesi, että Nina Christen tulisi voittamaan.Täss olympiaveikkauksen tilanne kuuden lajin jälkeen:

1 Risto Aarrekivi 2 pistettä

2 Kalle Leskinen 1 pistei

2 Liisa Alanko 1 piste

2 Hannu Teitto 1 piste

2 Jussi Ahomäki 1 piste

2 Jukka Tammisuo 1 piste

2 Karri Turunen 1 piste

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on IMG_20210722_102200.jpg
Osallistu kisaan ja voita tyylikäs Lapua-reppu!

Katso klisää kisasta:https://www.leppa.fi/2021/07/22/osallistu-olympiaveikkaukseen-ja-voita-tyylikas-lapua-reppu/embed/

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Esitys1.jpg

Katso klisää kisasta:https://www.leppa.fi/2021/07/22/osallistu-olympiaveikkaukseen-ja-voita-tyylikas-lapua-reppu/embed/https://www.leppa.fi/2021/07/23/leppa-fi-ja-lapuan-olympiaveikkaus-osallistujat-ja-markon-rivi/embed/#?secret=2iQp0c9SuYTämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *