Uusi palvelu: Testaa itse, tilaa edullinen testipaketti

Uusi palvelu: Testaa itse, tilaa edullinen testipaketti

Moni haluaa testata luodit itse. Monella seuralla on myös Inband -taululaitteet, jotka sisältävät ilma-aseiden testiohjelman, tarjoaa Leppa.fi uuden mahdollisuuden testaukseen.

Tilaa H&N -huippuluotien testipaketti itsellesi lainaan. Ei tarvitse ostaa ylimääräisiä rasioita, vaan testipaketti sisältää seuraavaa:

Testattavia luoteja on kahdeksan erää. Jokainen erä on erikseen pakattu kuvan mukaiseen match boxiin. Paketti lähetetään Matkahuollon kautta asiakkaalle. Asiakas testaa ja lähettää tyhjät match boxit takaisin. Yhdelle aseelle tarjoitettu testipaketti sisältää 30 luotia kutakin erää omissa match boxeissa. Erät koostuvat 3-4 esitestatusta luotisarjasta:

H&N Finale match heavy 4,49

H&N Finale match heavy 4,50

H&N Finale match light 4,49

H&N Finale match light 4,50

Testipaketti maksaa luoteineen ja lähetyksineen vain 20€. (+ match boxien takaisin lähetys 5,90€ (Matkahuollon S-paketti))

Jos testaat samalla useamman aseen, niin kahden aseen testipaketti sisältää 60 luotia ja kolmen aseen 100kpl. Kahden aseen testipaketin hinta on 30€ ja kolmen 40€.

Leppa.fi takaa, että kaikkia testieriä on Haminassa vähintään 10 000kpl heti testauksen jälkeen, mikäli asiakas haluaa tilata luoteja.

Halutessasi voit tulla Haminaan testeihin, kuten ennenkin.

Tälläisiä rasioita on 8 kpl testipaketissa. Yksilöityinä luotierittäin.

Soita ja varaa testipaketti käyttöösi: Marko 040 5105323

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *