ESC: The ESC Air Cup alkaa. Ilmoittautuminen käynnissä

ESC: The ESC Air Cup alkaa. Ilmoittautuminen käynnissä

Koronasta huolimatta suuren suosion saavuttanut The ESC Air Cup käynnistyy jälleen. Kisassa ammutaan marraskuun ja maaliskuun välisenä aikana ilma-aseilla yksi kisa kuukaudessa. Seura ilmoittaa tulokset ESC:lle ja neljä parasta tulosta huomioidaan. 10m ilmakiväärissä ja -pistoolissa ammutaan erillinen finaalikilpailu. Viime kauden finaali ammutaan lokakuun 9.-10. päivänä etäyhteyksin. Suomalaisista finaalin pääsivät 10m ilmakiväärin pojissa Aleksi Kasi ja 10m ilmapistooli miehissä Kai Jahnsson. Viime kaudella Suomesta oli mukana yli 30 ampujaa, kaikkiaan kisaan ilmoittautui lähes tuhat urheilijaa.

Ilmoittautuminen kauden 2021-2022 The ESC Air Cupiin on käynnissä 15.9. asti. Kilpailijat tulee nimetä 15.10 mennessä.

Kisakutsu:

Säännöt:

Ilmottautumiset:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *