10m ilma-aseiden Pari SM-kilpailut. IK Y20-sarja. Rosenlew/Koota tiukkaan voittoon

10m ilma-aseiden Pari SM-kilpailut. IK Y20-sarja. Rosenlew/Koota tiukkaan voittoon

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image.png

Härmän Seudun Ampujat järjestävät viikonlopun aikana 10m ilma-aseiden pari SM-kilpailut.

Espoon nuorten pari Alexandra Rosenlew ja Luukas Koota hallitsivat selvät kahta karsintakilpailua, ollen selvästi ylivvoimaisia, mutta kultaottelissa Isokyron Helena Dreyer Perkiömäki parinaan Aleksi Kasi laittoivat tiukastii hanttiin. Kultaa espoolaisille 16-14.

Mitalistit mustissaan. Vasemmalta hopeamitalistit IMAS Aleksi Kasi ja Helene Dreyer Perkiömäki. Keskellä voittajat ESF Luukas Koota ja Alexandra Rosenlew ja oikealla pronssimitalistit IMAS Nanna Uuttu ja Ville Ketolainen. Kuva Marko Talvitie.

10m ilmapistooli Y20- sarjaKarsintakilpailu 1:Karsintakilpailu 2:Mitaliottelut:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *