10m ilma-aseiden Pari SM-kilpailut. IK Y50-sarja. Ylä-Outinen/ Haavisto kiilasivat kultaan

10m ilma-aseiden Pari SM-kilpailut. IK Y50-sarja. Ylä-Outinen/ Haavisto kiilasivat kultaan

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image.png

Härmän Seudun Ampujat järjestävät viikonlopun aikana 10m ilma-aseiden pari SM-kilpailut.

Tiukka kisa käytiin myös ilmakiväärin Y50 sarjassa . Molemmat karsintakilpailut ylivoimaisesti voittaneet KokMAS:n Minna Nygård ja Lauri Lauste taipuivat Kuusankosken Ampujien Tiina Ylä-Outiselle ja Juha Haavistolle 14-16.

Ilmakivääri Y50 sarja. Vasemmalla hopeamitalistit KokMAS Minna Nygård ja Lauri Lauste. Keskellä villistituulettavat KuusA Tiina Ylä-Outinen ja Juha Haavisto sekä oikealla pronssimitalistit NoSA Ursula ja Janne Helenius. Kuva Marko Talvitie10m ilmapistooli Y50- sarjaKarsintakilpailu 1:Karsintakilpailu 2:Mitaliottelut

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *