SAL:n EM-näytöt. EM -tilanne korjattu. Nuoret huomioikaa ilmoittautua

SAL:n EM-näytöt. EM -tilanne korjattu. Nuoret huomioikaa ilmoittautua

Nuorten tulee huomioida SAL.n valintasivuilla oleva lause: ”Näyttötuloksen voi antaa vain yhdessä sarjassa / kilpailu. Mikäli urheilija osallistuu useampaan sarjaan samassa kilpailussa, hänen tulee ilmoittaa etukäteen päävalmentajalle, missä sarjassa hän ko. kilpailussa aikoo näyttönsä antaa.

Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että ne nuoret, jotka ampuvat perjantina SM-kilpailuissa joko naisten tai miesten sarjassa, sekä lauantaina normaalisti nuorten sarjoissa, tulee ilmoittaa päävalmentajalle, että aikoo näin menetellä, saadakseen tuloksensa huomioitua.

Ella Hakala ampui Kupittaalla naisten sarjassa, mutta oli ilmoittanut päävalmentajalle tästä, joten hänen tuloksensa ylittää valintarajan tyttöjen sarjassa.

Näyttötilanne

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *