SAL kiväärin EM-näyttökilpailut Turku. Kisa 2: Lauri ja moni muu ylittivät valintarajan.

SAL kiväärin EM-näyttökilpailut Turku. Kisa 2: Lauri ja moni muu ylittivät valintarajan.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-2.png

Peruuntuneiden EM-näyttökilpailuiden tilalla toteutettiin kiväärillä erillinen EM-näyttökilpailu potentiallisille kisaurheilijoille Turun Kupittaalla. Viikonlopuna aikana ammutaan kolme näyttöä, joista paras huomioidaan EM-näyttökisatulokseksi.

Ensimmäisen näyttökisan voitti Aleksi hyvällä tuloksella 628.4. Tämä tulos nostaa Aleksin keskiarvon yli EM-kisarajan ja käytännössä varmistaa EM-valinnan. Valintaraja on 625.6 ja Aleksin keskiarvo on tällä hetkellä 626.2.

Toisessa näyttökisassa oli myös pojat mukana. Lauri onnistui hyvin näytössään ja ampui näyttösarjan selvästi parhaan tuloksen 622.1, ylittäen valintarajan 0,5 pisteellä ja oli syystäkin iloinen. – Uudet luodit toimi hyvin. Kasat oli hyviä ja hyvien kymppien määrä oli huomattava verrattuna aikaisempaan. Tekniikka oli kunnossa tänään, pysyin koko kisan ajan rytmissä, missään kohtaa en epäröinyt. Onnistunut kisa kokonaisuudessaan, kertoi Lauri.

Aleksi voitti myös toisen näytön reilulla rajan ylityksellä, mutta 1,3 pistettä aamuisesta. Myös miesten kakkonen Riku Koskela ylitti rajan. Emmi Hyrkäs ylitti myös rajan ampumalla kymmenyksen Aleksia paremmin. Alexandra Rosenlew voitti tyttöjen sarjan kisarajan ylityksellä 624.1

Leppa.fi julkaisee EM-valintatilannelistan pian.

TOINEN NÄYTTÖ:

10m kivääri tytöt:

 1. ROSENLEW Alexandra ESF 624.1
 2. KEMPPI Viivi MyA 622.8
 3. HEISKANEN Essi PiekSA 618.0
 4. NENONEN Aino Hahlo 610.0

10m kivääri naiset:

 1. HYRKÄS Emmi Hahlo 627.2
 2. PALO Marianne IMAS 620.4
 3. KUISMA Jenna KSF 619.8
 4. VILJANEN Henna 619.8

10m kivääri miehet:

 1. LEPPÄ Aleksi HAS 627.1
 2. KOSKELA Riku SA 626.2
 3. LÅNGSTRÖM Serbastian KSF 623.9
 4. KURKI Juho KaA 614.8

10m kivääri pojat:

 1. SYRJA Lauri AsAs 622.1
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *