SAL:n EM-näyttötilanne 15.1.2022. Emmillä, Viivillä ja Aleksilla jalka kisakoneessa

SAL:n EM-näyttötilanne 15.1.2022. Emmillä, Viivillä ja Aleksilla jalka kisakoneessa

Kiväärillä neljä näyttökilpailua on ammuttuna, mutta huomenna voi vielä parantaa neljännen näytön tulostaan. Pistoolin neljäs näyttö ammutaan tulevana viikonloppuna Tampereella. Nyt ammuttujen näyttöjen perusteella kolme ampujaa ovat varmistaneet riittävät pisteet valinnalleen, koska heidän ohitseen ei enää riittävän moni tule nousemaan. Nämä ampujat ovat Simpeleen Hahlon Emmi Hyrkäs, Myllykosken Ampujien Viivi Kemppi ja HAS:n Aleksi Leppä.

-Lähinnä valintarajaa on tällä hetkellä Satakunnan Ampujien Riku Koskela. Mikäli Koskela ampuu huomenna vähintään 626.9 tai Virossa vähintään tuloksen 625.6, ylittää kolmen parhaan tulosraja. Koskelalla on tähän kaikki eväät. Muilla alkaa tehdä tiukkaa kisakoneeseen, ellei hyvä sisäkymppi löydy, arvelee Marko.

H&N Cupin perumisen myötä Elva Open Air on myös näyttökilpailu.

Tilanne vajaan neljän näytön jälkeen:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *