SAL kiväärin EM-näyttökilpailut Turku. Kisa 3: Aleksille huipputulos ja oma ennätys

SAL kiväärin EM-näyttökilpailut Turku. Kisa 3: Aleksille huipputulos ja oma ennätys

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-2.png

Peruuntuneiden EM-näyttökilpailuiden tilalla toteutettiin kiväärillä erillinen EM-näyttökilpailu potentiaalisille kisaurheilijoille Turun Kupittaalla. Viikonloppuna aikana ammuttiin kolme näyttöä, joista paras huomioidaan EM-näyttökisatulokseksi.

Ensimmäisen näyttökisan voitti Aleksi hyvällä tuloksella 628.4. Tämä tulos nosti Aleksin keskiarvon yli EM-kisarajan ja käytännössä varmisti EM-valinnan. Valintaraja on 625.6 ja Aleksin keskiarvo on tällä hetkellä 626.2. Toisessa kisassaan Aleksi ampui 627.1, mutta tänään kulki kansainvälisesti 631.7. Edellinen ennätys, Münchenissä 2020 ammuttu 629.3, parani peräti 2,4, pisteellä.

-Tänään ammunta oli kohtuullista. Ei tuntunut mitenkään ihan parhaalta. Mutta ei juuri jännittänyt ja sain pidettyä paketin hyvin kasassa. Ja tuli paljon hyviä kymppejä. Tyytyväinen tulokseen ja hienoa ampua yli 630 kisoissa, kertoi Aleksi.

Lauri ei onnistut eiliseen tapaan ja sai kokoon 616.9. – Tänään oli vähän hankalampi kisa kuin eilen. Koelaukauksissa osui hyvin ja tuntuma oli kohdallaan, mutta kisan aloitus oli vaikea. Pysyin rytmissä, mutta tasapainossa tuntui olevan tänään ongelmia. Sain kuitenkin korjattua asentoa ja tekeminen parani. Loput 40 laukausta olivat jo hyviä, kertoi Lauri.

Turun näyttökisa käynnissä. Kuva Joni Stenström

Leppa.fi julkaisee EM-valintatilannelistan pian.

KOLMAS NÄYTTÖ:

10m kivääri tytöt:

 1. ROSENLEW Alexandra ESF 624.2
 2. HEISKANEN Essi PiekSA 620.1
 3. NENONEN Aino Hahlo 614.2

10m kivääri naiset:

 1. PALO Marianne IMAS 621.4
 2. VILJANEN Henna 619.9
 3. KUISMA Jenna KSF 617.5

10m kivääri miehet:

 1. LEPPÄ Aleksi HAS 631.7
 2. KOSKELA Riku SA 623.6
 3. LÅNGSTRÖM Serbastian KSF 622.6
 4. KURKI Juho KaA 621.9

10m kivääri pojat:

 1. SYRJA Lauri AsAs 616.0
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *