SAL:n EM-näyttötilanne 16.1.2022. Aleksi vahvisti asemaansa. Kiväärillä pienet saumat Laurilla ja Rikulla

SAL:n EM-näyttötilanne 16.1.2022. Aleksi vahvisti asemaansa. Kiväärillä pienet saumat Laurilla ja Rikulla

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-2.jpeg

Kiväärillä neljä näyttökilpailua on ammuttuna. Pistoolin neljäs näyttö ammutaan tulevana viikonloppuna Tampereella. Nyt ammuttujen näyttöjen perusteella kolme ampujaa ovat varmistaneet riittävät pisteet valinnalleen, koska heidän ohitseen ei enää riittävän moni tule nousemaan. Nämä ampujat ovat Simpeleen Hahlon Emmi Hyrkäs, Myllykosken Ampujien Viivi Kemppi ja HAS:n Aleksi Leppä.

-Kiväärin osalta tilanne on aika selvä. Mahkuja vielä on, mutta ne eivät ole realistisia, aiemmin ammuttuihin nähden, paitsi Riku Koskela, joka on valintarajaa lähellä. Mikäli Virossa vähintään tuloksen 625.6, ylittää kolmen parhaan tulosrajan. Sebastian Långströmin tulisi ampua 629.4. Naisissa Hyrkkään takana olevan Marianne Palon tulisi ampui 629.8. Pojissa Lauri Syrjän tulisi ampua 623.0, se on mahdollisuuksia rajoissa. Tytöissä Essi Heiskasen tulisi saada 628.5 ja Alexandra Rosenlewin 628.8., laskeskelee Marko.

H&N Cupin perumisen myötä Elva Open Air on myös näyttökilpailu.

Tilanne neljän näytön jälkeen:Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *