ISSF:n GP-sarja jatkuu, nyt vuorossa Osijek Kroatia 153 urheilijan voimin

ISSF:n GP-sarja jatkuu, nyt vuorossa Osijek Kroatia 153 urheilijan voimin

Juuri kun on saatu päätökseen ISSF:n vuoden ensimmäinen Grand Prix kilpailu, GP Ruše Sloveniassa, ovat urheilijat siirtyneet naapurimaahan Kroatiaan ampumaan vuomenna käynnistyvää, vuoden toista Grand Prix kilpailua, Grand Prix Osijek 2022. Kisoihin on ilmoittautunut lähes saman verran väkeä kuin edellisen viikonlopun kisoihin, 153 urheilijaa 16 eri maasta. Suomesta ei ole ketään ilmoittautunut kisoihin. Kilpailutapauhtumat ovat torstaista sunnuntaihin.

Grand Prix kilpailuista urheilijaa saa maailman ranking pisteitä kuten ne olivat esim Europanmestaruuskilpailut. Tällä päätyksellä ISSF halua nostaa GP -kisojen suosiota urheilijoiden keskuudessa.

-Kun seurasi edellisen GP -kisan tapahtumia ISSF tv:stä, sai hyvän käsityksen, kuinka uuden finaalit ammutaan. Toki selvästi tuli esiin myös se, ettei uusia finaaleita oltu riittävästi harjoiteltu, sillä joitain asioita tehtiin heti eri tavalla, mitä oli uusiin sääntöihin kirjattu, kertoo Marko ja jatkaa, että suosittelee urheilijoille ja järjestäjille kisojen seuraamista, niin pääsee paremmin sinuiksi uusien sääntöjen kanssa.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

One thought on “ISSF:n GP-sarja jatkuu, nyt vuorossa Osijek Kroatia 153 urheilijan voimin

  1. Näin saadaan finaalit katsojaystävällisiksi! Järjestäjä, urheilijat eikä katsojat tajua mitä tapahtuu. Uudet finaalit ovat 1,5 tuntia pelkkää paskaa. ISSF yrittää tanssia uudistuksilla KOK nuoralla mutta tosiasiassa raiskaa lajin ja sen uskottavuuden – kun ei edes puolikasta olympiadia selvitä samoilla säännöillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *