Elva Open Air. Mukana monta MM ja EM -mitalistia

Elva Open Air. Mukana monta MM ja EM -mitalistia

Elva Laskespordiklubi järjestää Elvan Urheilutalolla ensimmäisen Elva Open Air ilma-asekilpailut 27.-30.1.2022. Kilpailuissa ammutaan ilmapistooleilla ja -kivääreillä kaksi erillista peruskilpailua ja niiden päälle superfinaali sekä mixed team kilpailu. Lisäksi ammutaan 10m liikkuva maali.

Kilpailuista on tulossa ennakkoon kovatasoiset. Ilmottautuneita on 248, jotka tulevat 9 maasta, kauimmat Iranista ja Intiasta.

Ilmottautuneiden määrä ei takaa kovaa tulostasoa, mutta osallistujat kyllä. Valko-Venäjä lähettää kisoihin 32 urheilijaa, jotka edustavat kovatasoisen ampumaurheilumaat terävintä kärkeä. Mukana ovat mm. MM- ja EM- mitalisti, Rion olympia viitonen Vitali Bubnovich, moninkertainen EM-mitalisti Ilia Charheika ja nuorten tuore MM-kultamitalisti Abdul-Aziz Kurdzi, ja ilmapistoolin nuorten Euroopanmestarit Uladzislau Dzemesh ja Ivan Kazak.

Latviasta kisoihin saapuu lähes 50 urheilijaa, kovimpina Tokion olympialasissa ampunut Agata Rasmane. Latviasta osallistuu lähes koko maajoukkue. Ruotsista tulee sekä aikuisten, että nuorten maajoukkeet, mukan mm. Marcus Madsen ja Isac Ahlqvist.

Suomesta osallistuvat seuraavat 19 urheilijaa:

Pistooli:

HAKALA Ella IMAS

KALLIO Joonas SUA

KUMPULAINEN Teemu OMAS

SAVOLA Esa LappjA

TURUNEN Karri NAS

TUULANIEMI Jani LA

VIRKKULA Joni OMAS

Kivääri:

HEISKANEN Essi PiekSA

HYRKÄS Emmi Hahlo

KASI Aleksi IMAS

KOSKELA Riku SA

KUISMA Jenna KSF

LEPPÄ Aleksi HAS

LÅNGSTRÖM Sebastian KSF

NENONEN Aino Hahlo

PALO Marianne IMAS

ROSENLEW Alexandra ESF

SYRJÄ Lauri AsAs

VILJANEN Henna KSF

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *