Elva Open Air. Tärkeät ohjeet maahantuloon, kisatapahtumaan ja linkki tulospalveluun

Elva Open Air. Tärkeät ohjeet maahantuloon, kisatapahtumaan ja linkki tulospalveluun

Elva Laskespordiklubi järjestää Elvan Urheilutalolla ensimmäisen Elva Open Air ilma-asekilpailut 27.-30.1.2022. Kilpailuissa ammutaan ilmapistooleilla ja -kivääreillä kaksi erillista peruskilpailua ja niiden päälle superfinaali sekä mixed team kilpailu. Lisäksi ammutaan 10m liikkuva maali.

Kilpailuista on tulossa ennakkoon kovatasoiset. Ilmottautuneita on 248, jotka tulevat 9 maasta, kauimmat Iranista ja Intiasta.

Elva Laskespordiklubi ilmoitti myös, että launatina pistoolin ja kiväärin superfinaalit tullaan lähettämään livenä ulos.

Liitteenä olevassa ohjeessa on mm kaikki kisatapahtumaan liittyvät tiedot sekä korona-ohjeet, jotka aiheuttavat toimintaa osallistujille. Sen lisäksi, että joutuu näyttämään koronatodistuksen, tulee osallistujan täyttää Viron terveyslautakunnan sivuille tiedot, johon tavitaan passin tai henkilötodistuksen numero.

Tulospalvelu:

http://results.sius.com/Events.aspx?Championship=c652c481-0e9e-4b1f-b7e9-a5bd53873dc4&fbclid=IwAR1nW0A6kft5ru9LE91qsjHMSgU9Kwbja-myOh_fX6iQfUD7FkLSDZ92Ntg

Ohjeet kilpailijoille:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.