Marko opettamassa Virossa

Marko opettamassa Virossa

Marko piti kaksi koulutustilaisuutta Viron Ampumaurheiluliiton pyynnöstä vuoden vaihteessa voimaan tulleista sääntömuutoksista ja uusista finaaleista. Ensimmäinen opetustilaisuus oli Männikun ampumaradalla aamupäivällä ja toinen illalla Elvassa. Männikun koulutustilaisuuteen osallistui 15 valmentajaa ja tuomaria. Elvassa paikallla viikonloppuna Elva Open Airin järjestäjät ja tuomarit.

Männikun koulutus käynnissä.

-Vaikea on opettaa kahden nähdyn GP-kisan perusteella, varsinkin, kun finaalisäännöt eivät ole kuin suuntaa antavia, eikä niissä ole suinkaan kaikkia niitä tietoja, joita pitäsi olla. Yritämme kuitenkin viikonloppuna ampua sekä henkilökohtaiset kisat, että mixed teamit uusien sääntöjen mukaisesti, vaikka Elvassa ei olekaan uutta Siusrankkia, kertoo kilpailuiden juryn puheenjohtajaan toimiva Marko.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.