Ensi kuvat Elva Open Airin radasta

Ensi kuvat Elva Open Airin radasta

Elva Laskespordiklubi järjestää Elvan Urheilutalolla ensimmäisen Elva Open Air ilma-asekilpailut 27.-30.1.2022. Kilpailuissa ammutaan ilmapistooleilla ja -kivääreillä kaksi erillista peruskilpailua ja niiden päälle superfinaali sekä mixed team kilpailu. Lisäksi ammutaan 10m liikkuva maali Elvan ampumaurheilukeskuksessa.

Kuva Elvan kisaradasta

Kilpailuareenana toimii Elvan Urheiluhalli, johon järjestävä seura on rakentanut selätvastakkain ammuttavan 40 paikkaisen ilma-aseradan. Samalla radalla ammutaan myös finaalit. Rata on tehty koripallokentän päälle ja siihen on laitettu ohut, aika liukkaan tuntuinen matto.

-Tulen ohjeistamaan liikkumisesta kesken ammunnan teknisessäkokouksessa, sillä haluan varmistaa, ettei turha liikehdintä aiheita ongelmia tähtääville urheilijoille, kertoo Marko.

Juhlava palkintopalli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.