Elva Open Air käyntiin. Suomalaisilla suuria vaikeuksia varustetarkastuksessa. Uudet eräluettelot julki

Elva Open Air käyntiin. Suomalaisilla suuria vaikeuksia varustetarkastuksessa. Uudet eräluettelot julki

Elva Laskespordiklubi järjestää Elvan Urheilutalolla ensimmäisen Elva Open Air ilma-asekilpailut 27.-30.1.2022. Kilpailuissa ammutaan ilmapistooleilla ja -kivääreillä kaksi erillista peruskilpailua ja niiden päälle superfinaali sekä mixed team kilpailu. Lisäksi ammutaan 10m liikkuva maali Elvan ampumaurheilukeskuksessa.

Kilpailut käynnistyivät tänään harjoituksilla. Virolaiset aloittivat heti aamusta ja sitten tuli suuri linja-autollinen Valko-Venäjältä. Suomalaiset tuntuivat arvostaneen elvalaisten järjestelyjä. – Hienot järjestelyt. Vähän tumma tausta, joka voi aiheuttaa minulle haasteita. Muuten hyvä ja hieno rata, kertoi Aleksi.

-Puitteet on kunnossa. Rata on hyvin rakennettu, hiukan on ehkä tausta hämärä sinisen taustaverhon takia, mutta itse en merkittävää haittaa siitä kokenut. Päivän harjoitus meni hyvin ja sain hyvän tuntuman tekemiseen. Korona on otettu hyvin huomioon järjestelyissä, varmasti monet tuntevat olonsa turvalliseksi, jatkoi Lauri.

-Tänään käytiin ampumassa reenit ja oikein mukavaa oli! Järjestelyt on kunnossa ja järjestävän organisaation väki palvelualtista ja iloista. Myös asetarkastus sujui mutkitta ja ilman odotteluita. Rata oli valoisa ja kisahallissa on aina erilainen fiilis ampua kuin seurojen matalakattoisissa ampuma”luolissa”. Taulujen tausta oli pikkuisen tummahko mutta yllättävän teräväksi sain jyvän kun uskalsi liipaista riittävän nopeaa, kertoi pistooliampuja Joonas Kallio.

Suomalaisilla kivääriampujilla oli suuria vaikeuksia ase-ja varustarkastuksessa. Monella urheilijalla on aika uudet puvut, joita ei ole Suomessa koronan takia kunnolla testattu. Elvassa on käytössä uusimmat ISSF:n testilaitteet, jotka on juuri tulleet Sakasta huollosta ja kalibrionnista. Osalla varmasti läpäisepääsemättömyyteen vaikutti se, että varustelaukut olivat juuri olleet pakettiautossa 8 tuntia kohtuu kylmässä säässä..

Päivitetty eräluettelo on tehty kokoonpanomuutosten takia. Listalta on poistettu ampujat, jotka eivät osallistu ja heidän paikoilleen on laitettu jälki-ilmottautuneita.

Uudet eräluettelot.:

http://results.sius.com/Events.aspx?Championship=c652c481-0e9e-4b1f-b7e9-a5bd53873dc4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *