SAL:N EM-näyttötilanne ennen viimeistä kisaa 28.1.

SAL:N EM-näyttötilanne ennen viimeistä kisaa 28.1.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-2.jpeg

Elva Open Airin ensimmäinen näyttö on ammuttu. Jäljellä on vielä yksi näyttö.

Pistoolissa tilanne on se, että kisakoneeseen varmuudella nousee Isokyrön Metsästys-ja Ampumaseuran Ella Hakala, joka vahvisti tänään keskiarvoaan. Mahdollisuudet ovat teoraiassa kolmella. Joonas KalliollaKarri Turusella ja Arttu Laulaisella. Käytännössä vain Kalliolla, sillä Laulainen ei ole ilmoittautunut Elvaan ja Turusen, joka Elvassa ampuu, tulisi saada 592, johon ei eväät valitettavasti riitä. Kallion tulisi ampua 582 varmaan valintaan. Tähän Kallio pystyy hyvänä päivänä.

Kiväärillä tänään neljäs ampuja varmisti riittävät pisteet valinnalleen. Pohjaois-Hämeen Ampujiin vuodenvaihteessa siirtynyt Riku Koskela liittyi tänään aieemin paikkansa varmistaneiden Simpeleen Hahlon Emmi Hyrkkän, Myllykosken Ampujien Viivi Kempin ja HAS:n Aleksi Lepän seuraan.

Essi Heiskanen ja Alexandra Rosenlew ampuivat hyvin, myös Lauri paransi keskiarvoon, sanoi Marko.

Tilanne viimeisen kotimaan näytön jälkeen:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.