Leppa.fi huippu-urheilijaleiri käynnistyi Kallion ja Lepän finaalitahdeilla

Leppa.fi huippu-urheilijaleiri käynnistyi Kallion ja Lepän finaalitahdeilla

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kisakallio_logo_ilmanslogania.jpg

Leppa.fi:n järjestämä huippu-urheilijaleiri Kisakallion Urheiluopistolla käynnistyi vanhalla finaalikilpailulla.

– Niin kauan kuin ISSF ja kansainvälinen olympiakomitea eivät pääse sopuun Pariisin 2024 finaalista, tulee urheilijoiden pitää yllä taitoa ampua vanha finaali, vaikka pääpaino tuleekin olla uuden oppimisella, kertoo Marko. Kiväärin finaalin voitti Aleksi ja pistoolin Joonas Kallio.

Leirin urheilijat kisassa

FINAALITULOKSET

Kivääri:

Pistooli:

Muutama sairastapahtuma muutti leirin kokoonpanoa vielä viime hetkellä. Leirin tulospalvelua johtaa Teijo Kimpimäki kovalla ammattitaidolla. Kimpimäki valmisteli ohjelmat uusiin finaaleihin, joita Siusrank ei ole julkaissut.

Leirin tulospalvelumestari, Teijo Kimpimäki.

Leirille osallistui myös uusi kiväärin päävalmentaja, norjalainen Leif Steinar Rolland. Rolland kertoi tulevansa mielellään katsomaan sellaisia urheilijoita, jotka eivät ole vileä edenneet maajoukkueeseen.

kiväärin päävalmentaja Leif Steinar Rolland
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *