SAL käyttämässä positiivista rimaa EM-kisavalinnoissa

SAL käyttämässä positiivista rimaa EM-kisavalinnoissa

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-2.jpeg

SAL:n hallitus on nimennyt urheilijat Norjan Hamarissa ammuttaviin ilma-aseiden EM-kisoihin. Leppa.fi:n saamien tietojen perusteella SAL olisi käyttämässä niin sanottua positiivista rimaa. Tällöin kisoihin voidaan valita urheilija, joka ei ole henkilökohtaisesti ylittänyt valintarajaa, mutta täydentää joukkuetta niin, että joukkueella on menestymismahdollisuus. Tämä tarkoittanee sitä, että mikäli sellaiset urheilijat lähtevät kisoihin, saanee Suomi myös joukkueet kivääriin miesten ja naisten sarjoihin, mikäli kaikki valitut aikovat osallistua.

Moni urheilija joutuu kuitenkin maksamaan koko potin itse.

-On kuitenkin parempi antaa lupaaville urheilijoille mahdollisuus lähteä korkeammalla omavastuuosuudella, kuin olla lähettämättä heitä ollenkaan, kuten aiemmin on monesti menetelty. On hienoa, että järkeä on käytetty, sanoo Marko ja jatkaa että ei tiedä, onko uuden valmennuksenjohtajan ja vai uusien valmentajien ansiota, että joukkueesta on tulossa selvästi suurempi, mitä leppa.fi aiemmin arvoi, mutta nämä valinnat osoittavat, että nyt yritetään panostaa.

Joukkue julkaistaan virallisesti ensi viikolla, kun yksittäiset urheilijat varmistat oman osallistumisensa. Yksittäistä urheilijaa on pyydetty olemaan julkaisematta valintaansa, ennenkuin SAL sen tekee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *