SAL:n EM valinnat

SAL:n EM valinnat

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-2.jpeg

SAL:n hallitus on nimennyt urheilijat Norjan Hamarissa ammuttaviin ilma-aseiden EM-kisoihin. Kuten Leppa.fi:n arvioi perjantaina 4.2. 2022 artikkelissaan, osoittautui, että SAL on käyttänyt positiivista rimaa, mutta selvästi urheilijaystävällisesemmin kuin edes osattiin ajatella. Suomi saa kisoihin kiväärillä joukkueet miesten ja tyttöjen sarjaan ja onneksi myös naisten sarjaan. Tämä antaa mahdollisuuden nimetä myös kolme mixed team joukketta aikuisten sarjaan.

Laurin poisjäänti estää myös nuorten mixed teamin, mutta siinä ei ollut vaihtoehtoa. Pakolliset aineet tulee kirjoittaa, joten asiaan ei sisälly mitään sen suurempaa. – Kaikki vaihtoehdot kartoitettiin, ennen päätöstä, kertoo Laurin valmentaja Marko.

Nämä valinnat kuitenkin osoittavat, että tulevaisuuteen haluataan panostaa. Toivottavasti tämä valintalinja säilyy jatkossakin. Urheilijoiden tullee saada valintaraja rikki, mutta järkeäkin pitää käyttää. Hankkimalla kokemusta näistä kisoista, on ensi vuonna ehkäkin helmpompaa menestyä Tallinnassa, vaikka helppoa se ei koskaan ole.

Suomen joukkue:

10m kivääri

HEISKANEN Essi PiekSA

HYRKÄS Emmi Hahlo

KEMPPI Viivi MyA

KOSKELA Riku P-HA

LEPPÄ Aleksi HAS

LÅNGSTRÖM Sebastian KSF

PALO Marianne IMAS

ROSWENLEW Alexandra ESF

VILJANEN Henna KSF

10m Pistooli:

HAKALA Ella IMAS

KALLIO Joonas SUA

10m Liikkuva Maali:

HOLMBERG Krister RS

HYVÄRINEN Niklas RS

LÄHDEKORPI Heikki SA

VAITTINEN Aino HlAS

VUORIMAA Aaro LSA


One thought on “SAL:n EM valinnat

  1. Niin Urheilijaystävällisesti…. korona kurittanut liiton talouden kuralle… jalo ele pääsee kisoihin kun kaivaa rahat omasta pussista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *