OKM: Kari Metsätalolle ansiomitali

OKM: Kari Metsätalolle ansiomitali

Opetus- ja kulttuuriministeriö - OKM - Opetus- ja kulttuuriministeriö

Opetus- ja kulttuuriministeriö on jakanut vuosittaiset liikunnan ansioristit ja -mitalit.

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvisen myöntämät ansiomerkit ovat tarkoitettu liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Liikuntakulttuurin ja urheilun ansioristejä ja -mitaleja on jaettu vuodesta 1947 lähtien. Tänä vuonna myönnettiin yhteensä 448 ansiomerkkiä.

Ampuamurheilun parista ansiomitali kullatuin ristein on myönnetty Mikkelin Ampujien Kari Matsätalolle, joka johtaa paraikaa Mikkelissä ammuttavia Joukkue SM-kisoja. Metsätalo tunnetaan rauhallisena, ahkerana sekä pitkäaikaisena seuratoimijana.

Leppa.fi tiimi onnittelee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.