Leppä Viroon tarkastusmatkalle

Leppä Viroon tarkastusmatkalle

1st Ranno Krusta Memorial Competition, Tallinna Viro. 25m RFP 2.Eräluettelo  – Leppa.fi

Viron Ampumaurheiluliitto järjestää ESC:n pohjoisen alueen nuorten ampujien liigan finaalin (EYL regoin round) Sakussa Virossa 22.-24.4.2022. Kisat on tarkoitus ampua Sakun Parish Sports Complex- keskuksessa.

https://sakuvallaspordikeskus.ee/

Viron Ampumaurheiluliitto on pyytänyt Markoa kisojen tekniseksi asiantuntijaksi tapahtumaan. -Ensi suunnuntaina ammutaan Sakussa Viron ilma-aseiden mestaruuskilpailut. Haluan nähdä, kuinka kelluvan koripallokentän päälle tehty rata toimii heiden kisoissaan. Olen käynyt siellä kerran ja tiedän, että voimakas kävely suorituspaikan lähellä täristää ampujia. Teemme lopullisen päätöksen EYL:n pitopaikasta tämän tapahtuman jälkeen, sanoo Marko.

EYL:n pohjoisen alueen finaaliin (Region round) pääsee viisi maata seuraavista maista, joista kaksi etenee erilliseen lokakuussa ammuttavaan finaalikilpailuun:

Tanska, Viro, Suomi Iso-Britannia, Irlanti, Islanti, Latvia, Liettua, Norja, Puola ja Ruotsi.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.