Virolaiset nopeita päätöksenteossa ja järjestelyt toimivat

Virolaiset nopeita päätöksenteossa ja järjestelyt toimivat

1st Ranno Krusta Memorial Competition, Tallinna Viro. 25m RFP 2.Eräluettelo  – Leppa.fi

Virolaiset toimintaa ei rajoita kankea päätöksentekokyky, sillä virolaiset ampuivat aikuisten 10m Viron mestaruuskisat uusilla säännöillä, soveltaen fiksusti ohjelmaa palvelemaan ajankäyttöä. Molemmat semifinaalit ammuttiin samanaikaisesti ja nopeasti, sillä Elva Open Airin jälkeen virolaiset olivat rakentaneet oman tulospalvelun pelaamaan automaattisesti, eikä viiveitä syntynyt. Näin sunnuntaipäivänä päästiin ampumaan sekä naisten, että miesten kisat sekä 10m pistoolilla, että 10 kiväärilläkin finaaleineen.

Miesten 10m kiväärin peruskilpailu käynnissä

Kisapaikaksi oli valittu Sakun Parish Sports Complex- keskus, jossa tullaan ampuman myös ESC:n pohjoisen alueen nuorten ampujien liigan finaalin (EYL regoin round) 22.-24.4.2022. 

– Minut pyydettiin tarkastamaan radan toimivuus ja koska se osoittutui erittäin toimivaksi, päätti Laskurliit pitää EYL:n siellä. Hyvin oli porukat taas homman hoitaneet. Kisat järjesti Laskurliit, eikä seurat ja homma toimi vahvalla yhteistyöllä, kertoi Marko.

Finaalirata oli rakennettu hallin toiseen päähän

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *