Vahva huhu on viemässä EM-Kisat Moskovasta Azerbaidžaniin

Vahva huhu on viemässä EM-Kisat Moskovasta Azerbaidžaniin

The 2022 European Championship removed from Russia

Suuren mielenkiinnon kohteena on ollut mihin Venäjältä poissiirretyt 25m/50m/300m Euroopan mestaruuskilpailut siirretään. ESC ilmoitti virallisesti 25.2., ettei kisoja ammuta Venäjällä, vaan samalle ajalle aiotaan etsiä uusi järjestäjä.

Leppa.fi spekuloi vaihtoehtoja 26.2. artikkelissaan:

Nyt Kairosta kantautuu Suomeen huhu. Kisat aiotaan ampua Azerbaidžanissa. Siellä on kaksi mahdollisuutta. Baku, jossa on ammuttu 2017 EM-kisat tai Gabala, jossa ammuttiin samana vuonna maailman cup. Leppa.fi tiedusteli asiaa azerbaidžanilaisilta, mutta he eivät voineet vahvista asiaa.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *