SALON 54. AMPUMAKILPAILUT Su. 50m kivääri 3×20 miehet Finaali ja Kultaottelu. Aleksille kultaa

Elokuussa ammuttaviin Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin Kouvolaan valittu Aleksi näytti valitsijoilleen, että valinta on hyvä. Haminalainen ampui Salon 54. Ampumakisoissa 50m kiväärin 3×20 laukauksen kisan voittoon kultaottelussa Riku Koskelaa vastaan selvästi 16-6. Peruskilpailussa Alekislla oli vaikeuksia pahan yskän kanssa. Hän sijoittui toiseksi Sebastian Långströmin jälkeen, ampuen 580. Peruskisan voittanut Långström pisteen enemmän. Finaalin ensimmäisessä vaiheessa Aleksi oli kakkonen, Koskelan ampuessa 0,1 pistettä paremmin. Kisassa pronssia sai Sebastian Långström.

-Hihnat kulki finaalissa ihan ok! Pystystä oli vaikeuksia yskimisen ja jaksamisen kanssa, mutta sain taisteltua loppuun asti, kertoi Leppä.

50m kivääri 3 x20ls finaali: