SALON 54. AMPUMAKILPAILUT Su. 50m kivääri 3×20 naiset Finaali ja Kultaottelu. Inkalle kultaa tiukassa ottelussa

Elokuussa ammuttaviin Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin Kouvolaan valittu Inka näytti valitsijoilleen, että valinta on hyvä. Inka ampui Salon 54. Ampumakisoissa 50m kiväärin 3×20 laukauksen kisan voittoon kultaottelussa Marianne Paloa vastaan 17-15. Peruskilpailussa Inkalla oli vaikeuksia tähtäinten kanssa ja hän sijoittui neljänneksi tuloksella 563. Peruskisan voitti Palo ampumalla 10 pistettä enemmän. Finaalissa kiteeläisellä oli tähtäimet kohdallaan. Ensin Inka hoiti voiton finaalin ensimmäisessä osassa ja jatkoi hyvää ammuntaa myös kultaottelussa. Kultaottelussa Palo johti jo 11-5, mutta Inka nousi rinnalle ja ohi. Kisassa pronssia sai Henna Viljanen.

-Peruskisassa oli epävarmuutta joka asennossa eikä kulkenut. Minulle oli ongelmia tähtäimen kanssa, joten tulokseenkaan en ole tyytyväinen.

Finaalissa hihna-asennot kulki hyvin. Kultaottelu oli hyvä kokemus ja kisasta tuli tiukka, kertoi Inka.

50m kivääri 3 x20ls Finaali: