Leppa.fi luotitilaus vihdoin matkalla Suomeen. H&N korottanut jälleen hintojaan

Leppa.fi luotitilaus vihdoin matkalla Suomeen. H&N korottanut jälleen hintojaan

Raaka-aineiden, varsinkin lyijyn ja pakkausmateriaalien hintojen raju nousu on nostanut myös saksalainen huippuluotien valmistaja H&N hintoja. Edellinen korotus tehtiin keväällä 2022 ja lisää on piakkoin tulossa.

Leppa.fi ei korottanut hintoja keväällä, eikä korota nytkään, mutta kilpailuotien hinnat nousevat 1.11.alkaen 0,5 € /rasia, ellei mahdollisia lisäkorotukia H&N tee. Harjoitusluoti Sportin hinta pysyy entisellään (65€/10 rasiaa) samoin harjoituskilpaluotien Matchien hinta, ainakin niin kauan, kuin ennen nykyistä korotusta tulleita luoteja riittää.

-Meille on tulossa erä Saksasta noin kahden viikon kuluttua. Kilpaluodeista on huutava puute maailmalla. Olemme odottaneet tätä lähetystä yli 6kk, tehdas ei vaan ole kyennyt toimittamaan ilma-aseluoteja, kun oikeiden luotien valmistukseen on mennyt kaikki voimavarat. Sitä se sota teettää ja se on suurin syy luotien hintaan. Me joudumme nostamaan H&N Finale Matchin rasian hintaa maltillisesti 50 sentillä 1.11.alkaen (135€/10 rasiaa testattuna), ja se ei välttämättä tule olemaan ainoa korotus tänä vuonna, kertoi H&N testaustoiminnasta Suomessa vastaava Marko ja jatkaa että erällä jälleenmyyjällä Suomessa rasia maksaa jo 21.90€ tastaamattomana.

Match Heavyn (yllä) ja Match Lightin (alla) hinnat eivät toistaiseksi nouse.
Huippusuosittu ilma-asekoulu- ja harrasteluoti Sport, säilyttää tarkkuutensa ja hintansa.

-Uskon, että uudet kilpaluodit ovat asiakkaiden testattavissa ja testautettavissa viikosta 38 alkaen kun palaan Puolan EM-kilpailuista, jatkaa Marko.

Varauksia testaukseen ja testipakettivarauksia voi jo tehdä sähköpostilla info@leppa.fi

Katso lisää:

Suomenkin ykkösluodiksi nousseiden Finale matchien Heavy ja Light, hinnat nousevat nousevat 50 senttiä rasialta 1.11.2022 alkaen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *