ESS: Antti Puhakka ja Lauri Syrjä voittoihin Hälvälän SM-ammunnoissa myös sunnuntaina

ESS: Antti Puhakka ja Lauri Syrjä voittoihin Hälvälän SM-ammunnoissa myös sunnuntaina

Vain tilaajille

Antti Puhakka ja Lauri Syrjä voittoihin Hälvälän SM-ammunnoissa myös sunnuntaina

Asikkalan Ampumaseuran Lauri Syrjällä oli vahva SM-viikonloppu Hälvälässä. JUHA PEURALA

Matti Erkkilä

Eilen 16:19

Hollolan Hälvälässä ammunnan 300 metrin kiväärilajien SM-kilpailut päättyivät sunnuntaina perinteisesti vakiokiväärin 3×20 laukauksen kilpailuun, jonka voitti Haminan Ampumaseuran Antti Puhakka tuloksella 573. Samaan tuloksen ylti Oulun Metsästys- ja Ampumaseuran Juho Autio. Kun molemmilla oli keskikymppejäkin sama määrä (17), Puhakka otti viikonlopun toisen mestaruutensa viimeisen sarjan (94–92) perusteella. Pronssimitalille ylti Esbo Skytteföreningin Björn Friman.

Asikkalan Ampumaseuran Lauri Syrjä liipaisi mestariksi 20-vuotiaiden sarjassa tuloksella 381. Nuorten sarjan lajina oli vakiokivääri 40 laukausta makuulta. Syrjä piti Päijät-Hämeen alueen ampumamainetta yllä kahdella mestaruudellaan viikonlopun aikana.

Joukkuekilpailun voittoon osui Oulun Metsästys- ja Ampumaseuran kolmikko Juho Autio, Riku Halttu ja Matti Konttinen tuloksella 1 652 pistettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *