4 suomalaisurheilijaa sai kutsun 14. Mati Markin Muistokilpailuihin

4 suomalaisurheilijaa sai kutsun 14. Mati Markin Muistokilpailuihin

Mati Markin 14. muistokilpailut Viron Tallinnassa ovat parhaiden virolaisampujien kutsukilpailut. Tähän kilpailuun otetaan maksimissaan 15 parasta nais- ja 15 parasta miesampujaa 50m:n kiväärin Viron rankinglistalta. Lisäksi Viron Ampumaurheiluliitto voi kutsua kisaan ulkomaalaisia ampujia. Tänä vuonna kutsut on saanut neljä suomalaisurheilijaa.

Mati Mark. Kuva Ohtuleht Sport

 – Kilpailut ammutaan Männikun finaaliradalla lauantaina 1.10. Ensin kolme erää ja molempien sarjojen finaalit, kertoo mukaan lähtevä Marko. Mati Mark oli Viron ampumaurheilun suurmies, joka toimi mm. ESC:n varapuheenjohtajana vuosina 2005.-2008. On hienoa päästä ulkomaalaisena mukaan tähän tapahtumaan, jatkaa Marko. Vuonna 2018 suomalaisista mukana olivat Annika Sihvonen, joka voitti naisten sarjan sekä Aleksi, joka oli miesten kakkonen Meelis Kiisken jälkeen.

Suomea edustavat tämän vuoden Mati Markissa:

LEPPÄ Aleksi HAS

RUTONEN Juha HAS

SYRJÄ Lauri AsAs

VILJANEN Henna KSF

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *