25m Lapua European Cup FINAALI käyntiin huomenna

25m Lapua European Cup FINAALI käyntiin huomenna

Portugalin Ampumaurheiluliitto järjestää vuoden 2022 Lapua European Cupin finaalin Lissabonin hienoilla radoilla tulevana viikonloppuna. Kisoihin on kutsuttuna viime vuoden neljä parasta finalistia sekä 16 karsintojen kautta edennyttä urheilijaa, iso- ja vakiopistoolissa, kilvoittelemaan pääyhteistyökumppani Lapuan palkintorahoista.

Edellisen kerran finaali ammuttiin Portugalissa neljäs vuotta sitten vuonna 2018. Suomesta kisoihin ei osallistu yhtään urheilijaa, sillä sekä Teemu Lahti sekä Jan Parhiala perusivat osallistumisensa. Marko toimii kisojen teknisenä delegaattina.

Kuva vuoden 2018 finaalista
Kisahotellista on 500m:n matka radalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *