25m Lapua European Cup Final Portugal. Vuodelle 2023 7 ehdokasta karsintakisoihin ja kaksi finaaliin.

25m Lapua European Cup Final Portugal. Vuodelle 2023 7 ehdokasta karsintakisoihin ja kaksi finaaliin.

25m Lapua European Cupista on tullut suosittu. Kun aiemmin neljään karsintaan osallistui yhteensä noin 100-140 urheilijaa, tänä vuonna niihin on osallistunut 210 urheilijaa. Kasvanut suosio näkyy myös ensi vuoden hakemuksissa. Vuoden 2023 karsintakisojen järjestäjiksi on hakemuksen jättäneet seuraavat ehdokkaat: Suhl Saksa. Öckerö Ruotsi, Århus Tanska. Lasko Slovenia. Karlstad Ruotsi. Tallinna Viro. Bucks Sveitsi. Finaaliehdokkaat ovat Chateauroux Ranska ja Zagreb Kroatia.

Tämän vuoden finaaliin osallistuu urheilijoita 10 maasta
Lissabonin radat ovat erittäin hyvin hoidetut

-Minä viimekädessä päätä, mutta teen esitykseni ESC:n hallituksella sen perusteella, mitä mieltä urheilijat ja valmentajat ovat, sillä he esittävät tässä näytelmässä pääroolia. Olen saanut kaikki ehdotukset ja teemme esityksen tänään teknisen kokouksen jälkeen, kertoo finaalin TD Marko.

Isopistoolin PET käynnissä perjantia-iltana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *