H&N luotitestausta Loviisan ilma-asekilpailuissa

H&N luotitestausta Loviisan ilma-asekilpailuissa

Loviisan Ampumaseura ry järjestää Loviisan ilma-asekilpailun 30.10.2022 poikkeuksellisesti yksipäiväisinä Loviisan liikuntahallissa. Leppa.fi on paikalla testaamassa H&N huippuluoteja ampujille. -Koska kisat ammutaan yksipäiväisenä, kannattaa varata aika etukäteen luoteitestiin. Eräluettelon ilmestymisen jälkeen voidan sitten tarkentaa aika, niin ettei pitkiä odotuksia synny. Pyrimme olemaan paikalla koko päivän, kertoo Marko.

Valitut luodit saa testin jälkeen mukaansa. Paikan testukseen voi varata vaikka heti lähettämällä sähköpostia (info@leppa.fi). Henkilökohtaiset testiajat sovitaan varausjärjestyksessä eräluetteloiden julkaisun jälkeen.

Mikäli et pääse paikalle ja haluat testata itse tai testauttaa:

Tilaa testipaketti. Katso lisää: https://www.leppa.fi/hn/

Tai lähetä ilma-aseesi Haminaan testukseen. Marko 040 5105323

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *