Valtakunnallinen yläkoululeiritys päättyi leirikisaan. Katso leiriviikon kuvat

Valtakunnallinen yläkoululeiritys päättyi leirikisaan. Katso leiriviikon kuvat

Lukuvuoden ensimmäinen olympiakomitean valtakunnallinen yläkoululeiritys päättyi Kisakallion urheiluopistolla leirikilpailuun. Leiriviikko sisälsi monipuolista toimintaa ja opetusta. Kaikki urheilijat saivat lajivalmentaja Markolta henkilökohtaisen kirjallisen ja kuvallisen palauteraportin heidän ampuma-asennostaan ja tekniikastaan, jota he voivat pähkäillä oman valmentajansa kanssa kotiradoilla.

-Leirikisa osottautui raskaan leiriviikon jälkeen todella haastavaksi. Lähes kaikilla urheilijoille vaikutti eilinen fyysinen harjoitus vielä lihaksistossa, sanoi Marko ja jatkoi, että silti monen tulos on positiivinen yllätys, joten ensi leirillä, hyvissä olosuhteissa voi tulla selväsi parempia tuloksia.

Leirillä oli mukana ensimmäistä kertaa myös Ylivieskan Kuulaa edustava 14-vuotias Mila Pehkonen. -Tällä viikolla olin ensimmäistä kertaa yläkoululeirillä. Mua jännitti todella paljon tulla tänne, mutta turhaan jännitin. Täällä on ollut kivaa ja mukava porukka. Musta oli myös hyvä, kun saatiin kaikki henkilökohtaista palautetta ja ohjeita ammuntaan. Leirillä tehtii paljon muutakin kuin vain ammuttiin, se on hyvä. Innolla odotan seuraavaa leiriä!

Leirikilpailu

10m ilmapistooli 60ls

 1. PUUMALA Peetu KP-V 503-2x (84)
 2. PUUMALA Minka-Maria KP-V 503-2x (83)

10m ilmakivääri 60ls

 1. PIETINALHO Helmi SaSA 600.2
 2. KEMPPAINEN Kasper KSA 598.9
 3. NENONEN Sonja Hahlo 597.1
 4. RUUSUNEN Elias AsAs 595.8
 5. PEHKONEN Mila YK 589.4
 6. NURMINEN Elias IA 581.9
 7. PÖNTINEN Emmi HlAS 552,4 PB
 8. ALA-MARTTILA Jade AsAs 551.8 PB
 9. GRÖNLUND Unna KSF 538.7 PB
 10. UUTTU Nanna IMAS DNF

LM 60ls

 1. LAUKKA Frans SaSA 278+281 559

YKL 2022-2023
Lajiharjoitukset käynnissä

Lajiharjoitukset käynnissä

Ampujat fysiikkaharjoituksessa
Psyykkisestä koulutuksesta vastaisi entinen huippukoripalloilija Dionne Pounds.
Tässä me ollaan, YKL ammunta 2022-2023
Liikuntahässäkän keskellä ohjaaja Elena.
Torstain leirikilpailu käynnissä
Kyykky lämmittää
Mila Pehkonen, Ylävieskan Kuula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *