MM-kilpailut Kairo, Egypti. 300m vakiokivääri . Peruskilpailu. Avoin sarja. Steffen Olsenille kultaa, Aleksi kahdeksas

Jännittävä vakiokivääri on ammuttu. Nopeasti ampunut Tanskan Steffen Olsen voitti maailmamestauuden ylivoimaisesti tuloksella 591. Aleksi sinnitteli mitalisijoilla aina 55 laukaukseen asti, mutta sitten ammuttu seiska romutti mitalihaaveet. Aleksin tulos oli 584 ja sijoitus kahdeksas, kaksi pistettä hopeasta. Kisan kakkonen oli Norjan Simon Claussen tuloksella 586. Samalla tuloksella pronssia otti USA:n Timothy Sherry. -Vakio oli tänään ihan hyvää ampumista. Oli todella paljon hyviä laukauksia mutta ei osunut tarpeeksi keskelle. Hyvä veto, mutta muutama huono laukaus, kertoi Aleksi. Juho Autio oli 23. ja Sebastian Långström 25.