Vihdin Uutiset: Partiolaiset Vihdin Ampumaseuran vieraina – Vinkkejä antoi seuran moninkertainen suomenmestari Tuulevi Suomus

Vihdin Uutiset: Partiolaiset Vihdin Ampumaseuran vieraina – Vinkkejä antoi seuran moninkertainen suomenmestari Tuulevi Suomus

Partiolaiset Vihdin Ampumaseuran vieraina – Vinkkejä antoi seuran moninkertainen suomenmestari Tuulevi Suomus

Partiolaiset kuuntelevat Tuulevi Suomuksen ohjeita ammunnan perusteista. MARI VIRTANEN

Tänään 17:00

Kaiken ikäisten partiolaisten partio-ohjelmaan kuuluu tärkeänä osana uusien kokemusten hankinta ja uuden opettelu. Tämä mielessään Partiolippukunta Vihterän tarpojavartio Jääilvekset ja seikkailijavartio Merihämikset tekivät yhteisen tutustumiskäynnin Vihdin Ampumaseuran ilma-aseradalle Kirkkoniemen koululle Vihdin kirkonkylässä, Partiolippukunta Vihterä tiedottaa.

Ampumaurheilu ei ollut ryhmäläisille ennestään kovinkaan tuttua. Joku oli ampunut mökillä ilmakiväärillä, toinen taas kertoi ampumakokemustensa rajoittuvan vesipistooliin ja Nerf-pyssyyn. Ilta aloitettiin tutustumalla aseeseen ja sen toimintaan sekä ampumaradan sääntöihin. Jokainen sai myös henkilökohtaisesti vinkkejä itselleen parhaan ampuma-asennon löytämiseen ja tähtäämiseen.

Kaikki seitsemän suorituspaikkaa olivat koko illan tiiviisti käytössä. MARI VIRTANEN

Kun vinkkejä oli antamassa Vihdin Ampumaseuran moninkertainen suomenmestari, 19-vuotias Tuulevi Suomus, niin ne tietysti olivat kohdallaan ja ryhmäläiset pääsivät partion tavoitteiden mukaisesti kokemaan onnistumisia.

Illan mittaan jokainen osallistujista allekirjoitti sen, että jos asento on tasapainoinen, liipaisimen painallus rauhallinen ja loppupidosta huolehdittu niin tulostakin tulee.

Nämä kolme ovat Tuulevin mukaan ammunnan kolme tärkeää peruspilaria. Tuulevi oli ilahtunut ryhmäläisten onnistumisista.

– Monella oli hienoja kasoja ja varsinkin vasenkätisten tulokset olivat tänään erinomaisia, Suomus summasi illan antia.

Tuulevi Suomus oheistaa Juhoa tähtäämisessä. MARI VIRTANEN

Suomus vinkkaa, että Vihdin Ampumaseura järjestää avoimia iltoja tiistaisin kello 18.00-20.00 Kirkkoniemen koululla.

– Kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan lajia seuran välineistöllä. Kierroksen hinta on yhden euron, eli lajissa pääsee alkuun hyvin maltillisin kustannuksin ja Vihdin Ampumaseuran ”ilma-aseluolastossa” myös huippuolosuhteissa, Suomus sanoo.

Tuulevi Suomus kuuluu Suomen maajoukkueeseen ja on maaliskuun alussa osallistumassa ilma-aseiden EM-kilpailuihin Tallinnassa. Partiolaiset kiittävät illasta ja lupaavat tarjota mitalinokipannukahvit partiokämpällään Moksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *