Heli Rassiin ei pääse venäläistä, eikä valkovenäläisiä

Heli Rassiin ei pääse venäläistä, eikä valkovenäläisiä

Leppa.fi on saanut useammalta lukijaltaan tiedusteluja, onko mahdollisesti Heli Rassin muistokilpailuihin tulossa venäläis- tai valkovenäläisurheilijoita? Huoli nousi, kun SAL kielsi suomalisurheilijoiden osallistumisen kisohin, jossa urheilee venäläis- tai valkovenäläisurheilijoita.

Leppa.fi selvittä asiaa Elva Laskespordiklubin hallituksen jäsen Karl Kontorilta. Kontor vahvistaa sähköpostiviestissä 31.3. 2023, että venäläiset ja valkovenäläiset urheilijat eivät osallistu Heli Rassin muistokilpailluhin tai eivätkä muihin Elvan Ampumaseuran järjestämiin kilpailuihin.

Näinollen suomalaisurhelijat voivat turvalliseti osallistua suosittuun kevätkisaan Elvassa.

51. Heli Rassin muistokilpailut Elvassa ammutaan 28.-30.4.2023.

Kisakutsu löytyy:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *