Emmi Hyrkäs ja Aleksi European Gamesiin

Emmi Hyrkäs ja Aleksi European Gamesiin

ESC on julkaissut listan European Gamesiin valituista urheilijoista. Emmi Hyrkäs valittiin EM-kisojen henkilökohtaisen menestyksen perusteella ja Aleksi ranking-listan perusteella. Molemmat ampuvat 10m ilmakiväärin. Sen sijaan Aleksin nimi ei ole listalla 50m kiväärin 3×20 laukauksen kisaan.

-Näyttää siltä, että Aleksi on ensimmäinen urheilija joka jää rannalle. Oletimme, että kun varmistat pääsyn toiseen lajiin, saat paikan molempiin, kuten olympialaisissakin, mutta näin ei näköjään ollut, kertoo Marko.

Euroopan kisat (European Games) ovat Euroopan parhaille urheilijoille suunnatut urheilukilpailut, jotka järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2015. Kisojen järjestämisestä vastaa Euroopan Olympiakomiteat. 50 maan vahvuiset Euroopan kisat kisaillaan tänä vuonna Puolan Krakovassa. Ampumaurheiluosuus ammutaan Wroclawin radoilla 19.6-3.7.2023. Aiemmin Euroopan kisat on järjestetty Azerbaijanin Bakussa 2015 ja Valko-Venäjän Minskissä 2019.

Miesten ja naisen 10m kivääri ammutaan juhannusaattona. Lopullisen päätöksen urheilijoiden lähettämisestä tekee Suomen olympiakomitea.

Kisojen voittajille on paikka Pariisin olympialaisiin.

Lista valituista luotilajien urheilijoista:

Kisojen aikataulu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *